(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Agendatip zondag 1 september: MotorNL op Italdag

Agendatip zondag 1 september: MotorNL op Italdag

Sinds 1982 alweer organiseert de Ducaticlub de landelijke Italdag; hét evenement voor liefhebbers van Italiaanse motorfietsen. En net als vorig jaar is MotorNL ook volop van de partij: Zondag 1 september op recreatieterrein De Meent in Beusichem. 

De hele dag ademt Italiaans: iedere Italiaanse merkclub is aanwezig met de mooiste exemplaren, er is live muziek, diverse activiteiten en Ducati pakt uit met Live Experience; de hele dag door kun jij proefrijden op de nieuwst Ducati’s!

MotorNL trofee voor mooiste motorfiets!

De meest wonderlijke motoren mogen geparkeerd worden op het Parc Fermé. Wederom zal een deskundige jury in zes categorieën prestigieuze trofeeën uitreiken voor de mooiste Italiaanse motorfiets van bouwjaar vóór 1970, tussen 1970 en 1990, vanaf 1990, meest bijzondere retro-bike/caféracer, de Ducati Zaltbommel Bokaal voor de mooiste Ducati en als hoofdprijs de MotorNL Trofee voor de mooiste motorfiets van het evenement. De jurering onder leiding van MotorNL klassiekerspecialist Nick Enghart vindt plaats tussen 11:30-13:00 uur, waarna op het podium de prijsuitreiking volgt. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Ontdek bijzondere motoren

De parkeerplaats van recreatieterrein De Meent wordt tijdens de Italdag omgetoverd tot één groot openluchtmuseum. Er is ruimte voor duizenden motorfietsen die stuk voor stuk het bewonderen waard zijn. Ook voor niet-Italiaanse motorfietsen en auto’s is ruim voldoende parkeergelegenheid. Iedereen die Italiaanse motoren een warm hart toedraagt, is van harte welkom.

Op het podium zullen diverse paradepaarden tegenover elkaar gepresenteerd worden. Een bijzondere Ducati vs een unieke Laverda of een originele Aermacchi vs een zeldzame Aprilia. Check het programma voor de tijden waarop de eigenaren worden geïnterviewd door onze eigen Nick Enghart over het verhaal achter de personen en hun speciale motoren.

Check voor alle informatie en het volledige programma: https://www.ducaticlub.nl/evenement/italdag/

Ook vorig jaar was MotorNL aanwezig op de Italdag:

.swp-form-cont-76388{width:100%;height:auto;background-color:#4f4f4f;padding:34px;margin:0px;margin-bottom:10px;}.swp-form-cont-76388 label {min-width:200px;color:#ffffff;}.swp-form-cont-76388 input[type=”text”] {color:#000000;background-color:#ffffff;padding:5px;margin:0px;width:250px;}.swp-form-cont-76388 .field-submit {width:200px;color:#ffffff;background-color:#ff6600;background-image:none;margin:0px;padding:10px;margin-top: 5px;}

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Het bericht Agendatip zondag 1 september: MotorNL op Italdag verscheen eerst op MotorNL.

%d bloggers liken dit: