(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan

Nee, wees gerust! We zijn niet veel te vroeg in de kerststemming (daar komen wij namelijk gelukkig nooit in…). We hebben het nu over het motorbeursseizoen dat op punt van losbarsten staat. De Tokio Motor Show heeft de eer dat fantastische seizoen af te mogen trappen met persdagen op woensdag 23 oktober en donderdag 24 oktober.

Kawasaki vs. Ducati

Of de Kawasaki Z Supercharged in Tokio onthult gaat worden, is nog niet bevestigd maar de kans lijkt wel heel groot aangezien de officiële presentatie van deze nieuwe Kawasaki op woensdag 23 oktober is. Toeval of niet (wij denken van niet…) heeft Ducati op diezelfde 23e oktober in Rimini een speciaal evenement waar veel nieuws wordt gelanceerd.

Dat doen ze dus inderdaad buiten de EICMA om en dat is wel iets voor een Italiaanse fabrikant. Dat wil echter niet zeggen dat de EICMA geen nieuws gaat hebben. Helemaal niet zelfs, want ga er maar vanuit dat het tijdens de persdag op dinsdag 5 november nieuwe modellen regent. Uiteraard gaan wij deze dag uitgebreid live verslag doen via onze website en sociale kanalen (Instagram & Facebook).

Nog niet bekend

Het schema van de presentaties is nog niet bekend, maar ga er maar vanuit dat er ook zondag 3 november en maandag 4 november al veel nieuws is want onder andere Yamaha en Honda kwamen in het verleden al eerder met nieuws.

Het worden dus duidelijk mooie tijden voor de motorliefhebber. Volg het op MOTOR.nl!

Vorig jaar was MotorNL aanwezig tijdens de Tokyo Motor Show. Check hier de video

.swp-form-cont-76388{width:100%;height:auto;background-color:#4f4f4f;padding:34px;margin:0px;margin-bottom:10px;}.swp-form-cont-76388 label {min-width:200px;color:#ffffff;}.swp-form-cont-76388 input[type=”text”] {color:#000000;background-color:#ffffff;padding:5px;margin:0px;width:250px;}.swp-form-cont-76388 .field-submit {width:200px;color:#ffffff;background-color:#ff6600;background-image:none;margin:0px;padding:10px;margin-top: 5px;}

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Het bericht De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan verscheen eerst op MotorNL.

%d bloggers liken dit: