(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Gamma Racing Day: win VIP- en Paddocktickets bij Kawasaki

Gamma Racing Day: win VIP- en Paddocktickets bij Kawasaki

Zet 16, 17 en 18 augustus vast dik onderstreept in je agenda, want de Gamma Racing Day strekt zich dit jaar uit over maar liefst drie dagen! En Kawasaki maakt het nóg leuker: die geven zomaar 85×2 VIP-tickets en twee paddocktickets weg aan de ware liefhebber!

En dat is nog niet alles, want racelegende Leon Haslam komt langs om het Kawasakifeestje nog wat extra op te leuken met de supercharged Kawasaki Ninja H2R. Daarbij maak je ook nog eens kans om de man even in het ‘echie’ het hemd van het lijf te vragen tijdens een Meet & Greet. Wil jij kans maken op de cadeautjes van Kawasaki? Schrijf je dan even op racesnelheid in op de Kawasaki  nieuwsbrief via https://nl.surveymonkey.com/r/JKBL89R. Heb je eenmaal de paddock bereikt, dan maak je trouwens ook nog eens kans op vier maanden rijden met een Kawasaki naar keuze!

Gratis toegang op de tribunes

Ook als je naast de prijzen grijpt is er reden genoeg om langs te gaan tijdens de Gamma Racing Day. Beleef de dag helemaal gratis vanaf één van maar liefst acht tribunes of nestel je op het grastalud rondom de beroemde TT-baan. Voor mindervaliden beschikt het TT-circuit over één gereserveerd parkeerterrein achter de Strubbentribune en in totaal drie rolstoeltaluds. De ingangen van het circuit zijn gesitueerd ter hoogte van de parkeerplaatsen aan de Tunnelweg, de Noordlus (Madijk), de Haarbocht en achter de Hoofdtribune. De ingangen en kassa’s naar de paddock bevinden zich aan de Tunnelweg en bij de voetgangerstunnel onder de Hoofdtribune. 

Het TT Circuit Assen ligt pal aan de A28. Het circuit is goed te bereiken met het openbaar vervoer en automobilisten en motorrijders parkeren gratis. Vanaf het station Assen rijden op zaterdag en zondag pendelbussen heen en weer naar de Noordlus van TT Circuit Assen. Check hier alle informatie over de tribunes, aanrijroutes, parkeren, toegang en plattegronden. 

Het bericht Gamma Racing Day: win VIP- en Paddocktickets bij Kawasaki verscheen eerst op Motor.nl.

%d bloggers liken dit: