(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Geen Zwarte Cross in 2020

Geen Zwarte Cross in 2020

De 24ste editie van festival de Zwarte Cross zal komende zomer geen doorgang vinden vanwege het coronavirus. Dat maakt de organisatie, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, vandaag bekend al wisten we dat eigenlijk gisteren al na de persconferentie van Rutte.

In een online publicatie naar haar bezoekers schrijft de organisatie onder andere het volgende: “ Achter de schermen gingen wij er al wel voorzichtig vanuit, net als jullie waarschijnlijk, maar toch is het werkelijk verschrikkelijk spijtig…”

De Zwarte Cross 2020 was volledig uitverkocht en dat betekent dat de organisatie 220.000 bezoekers verwachtte te verwelkomen in Lichtenvoorde. Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor de Zwarte Cross 2021. Deze zal plaatsvinden van 15 t/m 18 juli. Mochten festivalgangers om wat voor reden dan ook hun kaarten willen inleveren dan is dit ook mogelijk van 2 juni t/m 30 juni.

Welke geplande programmaonderdelen en optredens verplaatst kunnen worden naar volgend jaar wordt de komende periode onderzocht.

Het bericht Geen Zwarte Cross in 2020 verscheen eerst op Motor.NL.

%d bloggers liken dit: