(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Gesjoemel met tellerstanden in Opgelicht?! UPDATE

Gesjoemel met tellerstanden in Opgelicht?! UPDATE

Update 25-3-2020

Goedemorgen, dat was wel even een aflevering die er in haakt… Heb je ‘m niet gezien? Geen stress, want via Uitzending Gemist kun je de hele aflevering terugkijken van Opgelicht?! Het grote voordeel van online terugkijken is echter dat je ook direct kunt gaan naar het gedeelte dat gaat over het gesjoemel met tellerstanden. Het voor ons meest interessante gedeelte begint bij 28 minuten en 40 seconden.

Bericht 24-3-2020

Bij de verkoop van gebruikte motoren gaat er nog veel mis constateert het consumentenprogramma Opgelicht?! De programmamakers tonen hoe vaak het mis gaat en waar je op moet letten bij de aankoop van een occasion.

Knoeien met de kilometerstand komt nog altijd voor. Zo lang het loont en het technisch mogelijk is, zullen malafide handelaren niet schromen om de klok een paar duizend kilometer terug te draaien. Opgelicht?! besteedde al eerder aandacht aan dit onderwerp.

Bij de RDW is gratis op te vragen wat de kilometerstand van een gebruikt Nederlands voertuig bij benadering moet zijn. Het loont om dat te doen wat er zijn schattingen dat er bij procent van het Hollandse wagenpark iets niet klopt. Zie er alles over in Opgelicht?!, vanavond om 21:20 op NPO1.

Het bericht Gesjoemel met tellerstanden in Opgelicht?! UPDATE verscheen eerst op MotorNL.

%d bloggers liken dit: