(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Goodwood Festival of Speed eert 60 jaar Honda

Goodwood Festival of Speed eert 60 jaar Honda

Ben je een grote fan van Honda-motoren? Dan zou je een bezoek aan het Goodwood Festival of Speed – 4 t/m 7 juli – kunnen overwegen. Het hillclimb evenement heeft Honda als belangrijkste motorthema gekozen. ‘Goodwood’ staat in het teken van 60 jaar Honda motorfietsen.

Als Goodwood je te ver is, kun je op 7 juli ook naar Antwerpen gaan. Dan organiseert Honda Benelux de Honda CB Days. In tegenstelling van wat de naam doet vermoeden, zijn alle motorrijders welkom – al dan niet op een Honda.

Honda heeft tijdens de hillclimb zijn eigen klasse waarin ze de meest indrukwekkende motoren van de laatste decennia kunnen presenteren. De motoren variëren van een TT Honda uit 1959 tot Marc Marquez’s MotoGP-kampioensmachine uit 2018.

Het overall thema van het Goodwood Festival of Speed is ‘Speed Kings – Motorsports Record Breakers’. Da’s een thema dat Honda met verve kan dragen, immers heeft het bedrijf in de loop der jaren een aantal van de belangrijkste recordbrekende motoren gebouwd.

Naast de classics neemt Honda natuurlijk ook verschillende 2019 modellen mee. Honda is ook niet de enige. De Arc Vector is aanwezig, evenals BMW, Norton, Ducati en Aprilia. Genoemde merken zullen vooral hun high-end modellen presenteren.

Het bericht Goodwood Festival of Speed eert 60 jaar Honda verscheen eerst op Motor.nl.

%d bloggers liken dit: