(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Gratis tankring bij aankoop Kappa Tanklock tanktas

Gratis tankring bij aankoop Kappa Tanklock tanktas

Een tanktas is een handige accessoire. Je ‘kleine spullen’ heb je altijd bij de hand. Stel dat je stilstaat voor de Franse péage, naarstig op zoek naar je creditcard. Die zou ergens in je jas moeten zitten. Maar waar? In de tanktas heeft je creditcard een vaste plek. Net als je camera, portemonnee etc. Daarom is een tanktas doorgaans een handig ding. Maar niet altijd.

De meeste tanktassen bevestig je met weinig moeite op de tank met een riem rond het balhoofd en haakjes om de onderzijde van je brandstoftank. Een magneet-tanktas kan ook, maar die werkt niet op een plastic tank. Maar dan moet je benzine tanken. Moet je het hele zaakje lossen voor je de tankdop kunt openen! Niet handig.

Kappa biedt je de keuze uit vijf tanktassen met het Tanklock systeem. De prijzen variëren €75,- en €129,-. Ze hebben een inhoud van 4,5 tot 18 liter. Met het Tanklock systeem verwijder je in een oogwenk de tanktas van de tankring die rond de tankdop van je brandstoftank is geschroefd. Dus geen geklungel met riemen en haakjes. Gewoon het schuifje verzetten en de tanktas afnemen.

Kappa heeft voor zo’n beetje alle motormodellen – 200 – wel een tankring beschikbaar. De vijf tanktassen zijn leverbaar met de volgende kenmerken:

  • Geïntegreerde kaarthouder
  • Waterdichte hoes
  • Verwijderbare smartphone houder
  • Riem om de tas te dragen los van de motor
  • Mogelijkheid om een voedingskabel aan te brengen, verbonden met de batterij.

Aanbieding

En dan nu de aanbieding: als je voor 16 juli een Kappa Tanklock tanktas koopt, krijg je de bevestigingsbeugel – die afhankelijk van de tanktas tussen €24 en €55 kost – er gratis bij.

Kappa dealers staan op www.ipstore.be/dealerlocator

Het bericht Gratis tankring bij aankoop Kappa Tanklock tanktas verscheen eerst op Motor.nl.

%d bloggers liken dit: