(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Honda vraagt octrooi aan voor Head-Up Display

Honda vraagt octrooi aan voor Head-Up Display

Head-up displays (HUD) zijn bedacht om je te helpen je ogen op de weg te houden. Enkele helmenfabrikanten zijn er mee bezig en dure automobielen zijn er al mee uitgerust. Met een HUD hou je je blik op de weg. Want daar gebeurt het.

Honda’s octrooi onthult dat ze HUD willen toepassen op hun motoren. Het octrooi toont volgens RideApart verschillende modellen die zijn uitgerust met verschillende soorten van HUD projectie. Zo toont de Africa Twin een HUD die de info op het ruitje projecteert. De info staat dan recht voor de berijder.

Op een van de beelden is ook een CBR500R te zien met een HUD die naar beneden projecteert op de benzinetank. Hierdoor wordt de info uit het zicht van de berijder geprojecteerd. Je zou verwachten dat dit niet de allerbelangrijkste info is. Weer een ander beeld laat een projector op de benzinetank van de CBR500R zien, die de info net als bij de Africa Twin ook op de ruit projecteert.

HUD-technologie op de motor heeft wat ons betreft de voorkeur. HUD op een helm kan niet zonder accu en die moet je dus steeds opladen. Aan de andere kant: met een HUD op de helm heb je wel van motor wisselen.

.swp-form-cont-76388{width:100%;height:auto;background-color:#4f4f4f;padding:34px;margin:0px;margin-bottom:10px;}.swp-form-cont-76388 label {min-width:200px;color:#ffffff;}.swp-form-cont-76388 input[type=”text”] {color:#000000;background-color:#ffffff;padding:5px;margin:0px;width:250px;}.swp-form-cont-76388 .field-submit {width:200px;color:#ffffff;background-color:#ff6600;background-image:none;margin:0px;padding:10px;margin-top: 5px;}

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Het bericht Honda vraagt octrooi aan voor Head-Up Display verscheen eerst op MotorNL.

%d bloggers liken dit: