(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Kies je favoriete verbouwde Honda CB1000R

Kies je favoriete verbouwde Honda CB1000R

Dat je een Honda CB1000R prima kunt gebruiken om te customizen, is bij velen onder ons vast wel bekend. Dat het echt een prima basis is, blijkt ook uit deze twaalf varianten die Honda op een rij heeft gezet. Welke is de mooiste volgens jou?

Het moet er gelijk bij gezegd: voor zover ons bekend valt er niks te winnen. Het kiezen van je favorieten is puur voor de lol. Of ter inspiratie, als je portemonnee het toelaat.

De twaalf CB1000R’s komen allemaal uit de Wheels and Waves-show van vorig jaar in het Franse Biarritz en zijn geproduceerd door Honda en liefhebbers uit Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland.

Luisterend naar namen als de ‘Monkey Kong, ‘Black edition’ en ‘The Café Chic’ zijn het stuk-voor-stuk bijzondere motoren. Op de website van Honda Customs kun je ze zelf rangschikken en je keuze via Whatsapp, Twitter en Facebook met vrienden delen, wat ongetwijfeld tot mooie discussies zal leiden. Van de motor die je op één zet, kun je een achtergrond voor je telefoon of computer downloaden.

Het bericht Kies je favoriete verbouwde Honda CB1000R verscheen eerst op Motor.NL.

%d bloggers liken dit: