(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Koning Willem-Alexander naar de motocross

Koning Willem-Alexander naar de motocross

De Motocross of Nations kleurt letterlijk oranje. Niemand minder dan Willem-Alexander is toeschouwer van de afsluitende manche en de huldiging van de winnaars. Voor de wedstrijd brengt hij een bezoek aan de paddock om het Nederlandse technische team te ontmoeten. Na afloop ontmoet hij de rijders van TeamNL.

De koning staat bekend als sportliefhebber en is regelmatig te zien bij grote sportevenementen. Op 29 september is hij in Assen bij de MXoN hopelijk getuige van een historische dag voor het Nederlandse motorcross. Het is Jeffrey Herlings – die de wereldtitel door blessureleed wel kan schudden – alles aan gelegen om de winst te pakken. De zandbaan ligt hem goed, in 2018 pakte hij in zijn thuiswedstrijd de wereldtitel.  Met een sterke Glenn Coldenhoff en Roan van de Moosdijk of Calvin Vlaanderen is Nederland topfavoriet.

.swp-form-cont-76388{width:100%;height:auto;background-color:#4f4f4f;padding:34px;margin:0px;margin-bottom:10px;}.swp-form-cont-76388 label {min-width:200px;color:#ffffff;}.swp-form-cont-76388 input[type=”text”] {color:#000000;background-color:#ffffff;padding:5px;margin:0px;width:250px;}.swp-form-cont-76388 .field-submit {width:200px;color:#ffffff;background-color:#ff6600;background-image:none;margin:0px;padding:10px;margin-top: 5px;}

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Het bericht Koning Willem-Alexander naar de motocross verscheen eerst op MotorNL.

%d bloggers liken dit: