(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Motordieven ‘bekogelen’ politie met motorfietsen

Motordieven ‘bekogelen’ politie met motorfietsen

Op de vlucht voor de politie gooien motordieven rigoureus motoren en koffers uit hun vluchtwagen. Helpen deed de wild-west-actie niet: de politie pakte drie mannen op, twee wisten te ontsnappen.

Het hadden scenes uit een Hollywood-film kunnen zijn, maar het gebeurde afgelopen nacht toch echt op de N391 tussen Emmen en Nieuw-Weerdinge. De woeste achtervolging eindigde voor het boeventuig en hun Mercedes-busje in de sloot nadat een politiewagen hun vluchtwagen van achter aantikte. Twee jonge Assenaren en een inwoner van Delfzijl werden opgepakt.

Iets eerder had een alerte politieagent het vijftal midden in de nacht nogal verdacht bij hun busje zien staan. Na het inroepen van extra hulptroepen, wilde de politie het busje aan de kant zetten. Voor de bestuurder was het stopteken juist een aansporing om er vandoor te gaan. Tijdens de vlucht werden twee motoren zonder genade naar buiten geknikkerd. Die krankzinnige actie stond een goede afloop echter niet in de weg. De politie onderzoekt of het drietal bij andere diefstallen van motoren is betrokken.

Het bericht Motordieven ‘bekogelen’ politie met motorfietsen verscheen eerst op Motor.NL.

%d bloggers liken dit: