(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

MotorNL TV: zondag 5 april om 13:30 bij RTL7

MotorNL TV: zondag 5 april om 13:30 bij RTL7

Vanaf zondag 5 april is MotorNL TV terug bij RTL7! De komende weken zijn we elke zondag om 13:30 te zien bij RTL7.

Onze eerste uitzending van MotorNL TV op RTL7 zondag a.s. zou onze aftrap van het motorseizoen moeten zijn. Maar eerlijk gezegd staat ons hoofd er niet echt naar. Desondanks hebben we wel een onderhoudende uitzending gemaakt.

GS Trophy Nieuw-Zeeland

Begin dit jaar vloog Eddie met nog drie Nederlanders naar Nieuw-Zeeland. Gevieren verdedigden ze de kleuren van onze nationale driekleur. Het werd een intensieve, uitdagende slijtageslag. Maar Team Holland wist zich er manmoedig doorheen te werken. Trouwens: adembenemende landschappen daar.

Honda CRF1100L Africa Twin & Adventure Sports

Honda heeft puik werk verricht door op basis van een blok twee heel goede motoren te bouwen. De Africa Twin is de ruige avonturier van de twee. Die lust ongebaande paden als geen ander. De Adventure Sports is de comfortabele reismotor. Die is overigens ook niet vies van een gravelweg. Mogelijk dat jij een van beide Honda’s ook al hebt gereden. Dan zijn we benieuwd wat je er van vond. Stuur je test naar motor.nl/rtl7

Nieuw: Kijkers stellen vragen over motorkleding

Van motoren weten we natuurlijk alles, maar over motorkleding laat je kennis wel eens een steekje vallen. Om het naadje van de kous te weten, stuurden wij Bart naar een van de Motorkledingstore-vestigingen.

Het bericht MotorNL TV: zondag 5 april om 13:30 bij RTL7 verscheen eerst op Motor.NL.

%d bloggers liken dit: