(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Motorsalon in Brussel mikt op januari 2021

Motorsalon in Brussel mikt op januari 2021

Tussen alle afgelastingen en verschuivingen door is het fijn te kunnen melden dat er ook nog iets doorgaat: de Brusselse motorsalon staat ‘gewoon’ voor januari 2021 op de kalender. Al is het, zoals alles tegenwoordig, wel onder voorbehoud.

De Belgische overheid maakte deze week nog bekend dat massaevenementen tot tenminste eind augustus verboden zijn en eigenlijk pas weer kunnen plaatsvinden als er een vaccin tegen het coronavirus beschikbaar is. Januari is echter nog ver, redeneert de FEBIAC, de koepelorganisatie van Belgische auto- en motorimporteurs die de Brussels Motor Show organiseert.

Dat de organisatoren de poorten op vrijdag 15 januari willen openen en op zondag 24 januari willen sluiten, wil nog niet met zekerheid zeggen dat het beurscomplex die periode daadwerkelijk zal volstromen. Nog naast de kwestie of het tegen die tijd überhaupt zal zijn toegestaan, is het ook afwachten of de importeurs wel present zullen zijn. Onder meer BMW, KTM (en dus ook Husqvarna en GasGas) hebben zich al afgemeld voor de Intermot in Keulen en de EICMA in Milaan.

Voorlopig houden we ons vast aan het positieve.

Het bericht Motorsalon in Brussel mikt op januari 2021 verscheen eerst op Motor.NL.

%d bloggers liken dit: