(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

MV Agusta komende vijf jaar verzekerd van voldoende poen

MV Agusta komende vijf jaar verzekerd van voldoende poen

MV Agusta heeft zich verzekerd van voldoende financiële middelen om het nieuwe, vijfjarig businessplan uit te kunnen voeren. Het Italiaanse merk kondigt ook enkele veranderingen aan in de top. De functie van Giovanni Castiglioni is het meest opvallend. Die krijgt een adviserende rol.

De doelstelling in het nieuwe businessplan is
een jaarlijkse productie van 25.000 motoren per jaar, met de focus op nieuwe premium-
en middelzware motoren. Tot 2021 investeert MV Agusta zwaar in het wereldwijde distributienetwerk.

Waar die middelen vandaan komen? Zoals te verwachten, komt de financiering van het plan voor rekening van de familie Sardarov. Timur Sardarov bekleedt vanaf december 2018 de functie van voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO. Hij wordt in het managementteam gesteund door Massimo Bordi en Paolo Bettin. De financiële injectie moet MV Agusta niet alleen helpen de gestelde doelen te bereiken, het moet ook de angst wegnemen over de toekomst van MV Agusta, niet alleen bij consumenten, maar ook bij toeleveranciers.

.swp-form-cont-76388{width:100%;height:auto;background-color:#4f4f4f;padding:34px;margin:0px;margin-bottom:10px;}.swp-form-cont-76388 label {min-width:200px;color:#ffffff;}.swp-form-cont-76388 input[type=”text”] {color:#000000;background-color:#ffffff;padding:5px;margin:0px;width:250px;}.swp-form-cont-76388 .field-submit {width:200px;color:#ffffff;background-color:#ff6600;background-image:none;margin:0px;padding:10px;margin-top: 5px;}

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Het bericht MV Agusta komende vijf jaar verzekerd van voldoende poen verscheen eerst op MotorNL.

%d bloggers liken dit: