(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Nieuw bij Louis: Chassis van Wilbers

Nieuw bij Louis: Chassis van Wilbers

Wie een keer een directe vergelijking tussen een serie-chassis en veerelementen van Wilbers heeft ervaren, zal de laatste niet meer willen missen: scherpe handling, meer stabiliteit en feedback door strakkere afstelling, desondanks meer comfort door fijner aanspreken en respons, geen doorklappen meer, geen sponsachtig gevoel.

Gloednieuw bij Louis en een echte kers op de taart voor chassis-kenners: de LDC-Nivomat-veerpoten van Wilbers. Dit zijn DE probleemoplossers voor vaak wisselende beladingen: vandaag solo naar kantoor, morgen een dagtour met je beste vrienden, volgende week het begin van de zomervakantie met z’n tweeën met kampeeruitrusting, en vervolgens ter plaatse weer solo over een paar Alpenpassen.

De aanpassing aan de betreffende belasting voert de veerpoot volledig automatisch uit door de demperbeweging zelf naar het vooraf bepaalde niveau te verhogen, terwijl ook het veer- en dempingsniveau overeenkomstig wordt aangepast. Elektronica of uitgebreide inbouwwerkzaamheden zijn niet nodig. Plug & Play, zeg maar. Ga voor meer details naar Wilbers voor een uitgebreide informatiebrochure.

De Nivomat-veerpoten zijn zowel afzonderlijk verkrijgbaar als in een compleet pakket met bijpassende voorvorkveren en vorkolie.

De Nivomat-veerpoten voor verschillende Japanse machines en voor touringmodellen van Harley-Davidson.

Alle veerpoten worden door Wilbers op bestelling gemaakt en individueel aangepast aan de machine en de wensen van de bestuurder. De levertijd bedraagt daarom ongeveer twee tot drie weken.

Meer informatie: www.louis.nl.

Het bericht Nieuw bij Louis: Chassis van Wilbers verscheen eerst op Motor.nl.

%d bloggers liken dit: