(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Nog een speciale Indian: Scout Bobber Twenty

Nog een speciale Indian: Scout Bobber Twenty

Zeg maar nee dan krijg je er twee, zullen ze bij Indian gedacht hebben. De 100th Anniversary-uitvoering van de Scout zagen we vanmorgen. Indian namelijk komt nu ook met de Scout Bobber Twenty. In tegenstelling tot de 100th Anniversary Scout zal de Scout Bobber Twenty niet beperkt worden in oplage.

De Scout Bobber Twenty is een ode aan de Scout uit 1920, qua kleurstelling en ook in de details. Zo krijgt de Bobber Twenty speciale spaakwielen, een lederen panzadel en een 10 inch breed apehanger-stuur. Die details helpen de klassieke bobberstijl te benadrukken.

Bij de mix van verchroomde en in zwart uitgevoerde details blijft het niet. De Bobber Twenty wordt namelijk ook leverbaar in drie kleurstellingen Thunder Black (zwart), Sagebrush Smoke (legergroen) en Burnished Metallic (roodbruin).

Opgefrist

Behalve de grote verschillen tussen de reguliere Bobber en deze Scout Bobber Twenty – het eenpersoonszadel, het stuur en de wielen – wordt de gehele Bobber-lijn van Indian opgefrist voor 2020. Als belangrijkste verschil kan de nieuwe zwevende remschijf voor, verbeterde rempomp en nieuwe remklauw aangemerkt worden.

De Indian Scout verandert verder niet en bouwt verder op hetzelfde platform van het 1.130cc tweecilinder V-blok en het rijwielgedeelte dat we al langer kennen.

Indian Scout Bobber Twenty

Prijzen, leverbaarheid en overige details houd je van ons tegoed.

Foto’s: Indian

.swp-form-cont-76388{width:100%;height:auto;background-color:#4f4f4f;padding:34px;margin:0px;margin-bottom:10px;}.swp-form-cont-76388 label {min-width:200px;color:#ffffff;}.swp-form-cont-76388 input[type=”text”] {color:#000000;background-color:#ffffff;padding:5px;margin:0px;width:250px;}.swp-form-cont-76388 .field-submit {width:200px;color:#ffffff;background-color:#ff6600;background-image:none;margin:0px;padding:10px;margin-top: 5px;}

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Het bericht Nog een speciale Indian: Scout Bobber Twenty verscheen eerst op MotorNL.

%d bloggers liken dit: