(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Norton komt met zeer exclusieve Dominator Street

Norton komt met zeer exclusieve Dominator Street

Het illustere Norton Motorcycles, toch al niet bekend om lelijke motorfietsen, heeft voor de liefhebbers een nu wel heel likkebaardend prachtige variant van de Dominator in de schappen staan; de zeer exclusieve ‘Street’. 

Handgemaakt

Slechts 50 stuks worden gefabriceerd van deze Dominator, die voor de gelegenheid voorzien o.a. is van een handgemaakte tank, een handgemaakt uitlaatsysteem en Öhlins veerwerk rondom. Ook is’ie voorzien van een handgemaakt stuur, in tegenstelling tot de clip-ons van de standaard Dominator Street. De twee-in-een-uitlaat hoeft overigens niet te voldoen aan de laatste Euronormen omdat de motor in Engeland een ‘Single Vehicle Approval’ heeft. Hier op het vaste land levert je dat overigens geen problemen op.

Stevige prijs

De prijs bedraagt een niet misselijke £21,950, waarbij je er vanuit moet gaan dat er nog het nodige aan BPM en andere kosten bij komt. Is dat geen probleem? Dan dien je met gezwinde spoed alvast 2 mille aan ponden over te maken naar Norton Motorcycles als voorschot, als je tenminste positief bericht hebt ontvangen op je mailtje naar kj@nortonmotorcycles.com op de vraag of je er überhaupt een mág bestellen. In Nederland kun je overigens niet terecht bij een Norton agentschap; die vind je vlak over de grens in België: Herman Verboven Motoren in Kapellen. De uiterst vriendelijke en capabele Herman neemt je vervolgens alle rompslomp uit handen.

.swp-form-cont-76388{width:100%;height:auto;background-color:#4f4f4f;padding:34px;margin:0px;margin-bottom:10px;}.swp-form-cont-76388 label {min-width:200px;color:#ffffff;}.swp-form-cont-76388 input[type=”text”] {color:#000000;background-color:#ffffff;padding:5px;margin:0px;width:250px;}.swp-form-cont-76388 .field-submit {width:200px;color:#ffffff;background-color:#ff6600;background-image:none;margin:0px;padding:10px;margin-top: 5px;}

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Het bericht Norton komt met zeer exclusieve Dominator Street verscheen eerst op MotorNL.

%d bloggers liken dit: