(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Oldtimermarkt Bockhorn naar 2021 vanwege corona

Oldtimermarkt Bockhorn naar 2021 vanwege corona

De voor velen bekende oldtimermarkt in het Noord-Duitse Bockhorn gaat dit jaar niet door vanwege de coronacrisis, maar voor volgend jaar staat al een datum: van 11 tot en met 13 juni.

Liefhebbers van oldtimers – of ze nu twee of vier wielen hebben – weten Bockhorn natuurlijk al jaren te vinden, maar vanwege de uitbraak van het coronavirus is de oldtimermarkt dit jaar afgelast. De organisatie schuift de 39ste editie van de oldtimermarkt daarom door naar volgend jaar en heeft de nieuwe datum alvast bekendgemaakt: van 11 tot en met 13 juni 2021.

Voor 2021 staan daarbij zes verschillende oldtimer-evenementen in Bockhorn in de agenda. Zo is er de oldtimer- en oldtimeronderdelenmarkt, een meeting voor auto’s, motoren, tractoren en andere zware voertuigen met een bouwjaar tot 1985 én een speciale show voor Amerikaanse voertuigen van vóór 1985 die onder de noemer ‘American way to drive’ valt.

De traditionele Friesland Rally voor auto’s en motoren van voor 1975 wordt volgend jaar ook weer gehouden in en om Bockhorn, waar ook nog een speciaal treffen voor oude tractoren (bouwjaar pre-1985) wordt gehouden.

Zie www.bockhorner-oldtimermarkt.de voor meer informatie.

Het bericht Oldtimermarkt Bockhorn naar 2021 vanwege corona verscheen eerst op Motor.NL.

%d bloggers liken dit: