(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Oproep: Marathonmotor gezocht!

Oproep: Marathonmotor gezocht!

Voor de rubriek Marathonmotor in MOTO73 zijn wij op zoek naar de echte metermakers, de asfaltvreters en de door-en-door doorrijders. Ook in coronatijd, want we kunnen volledig aan de normen van het RIVM voldoen. Je hoeft dus echt niet wachten tot deze vervelende tijd achter ons ligt.

Ken jij of ben jij zo’n motorrijder die voor niets of niemand stopt met een motor die echt gemaakt is om flinke getallen op de teller te rijden? We maken trouwens ook met plezier ruimte op de bank voor motoren die totaal niet gemaakt zijn voor hoge kilometerstanden, maar ze desondanks wel hebben. Haast nog liever zelfs!

Hoe hoog die kilometerstand dan moet zijn? Dat verschilt natuurlijk wel per type motor. Een tourmodel maakt makkelijker kilometers dan bijvoorbeeld een naked- of sportfiets.. Als vuistregel gebruiken wij aan ongeveer 100.000 kilometer. Een vereiste is dat jij wel die kilometers zelf gemaakt moet hebben, want een motor met een astronomisch hoge kilometerstand kopen, dat kan elke Marktplaats-speurder. De echte afstandrijders zijn een volk apart, en dat volk zoeken we!

Kortom; waar zijn die Marathonmotoren?! Voel jij je geroepen, voel je jij aangesproken? Aarzel niet en mail ons op marathonmotor@mpsadventure.nl. Voor meer informatie over de rubriek verwijzen we je trouwens graag door naar Peter van der Sanden via info@mpsadventure.nl, de man achter de rubriek Marathonmotor, en onze technische partner van het geheel, Van Sleeuwen Motoren in Volkel.

Het bericht Oproep: Marathonmotor gezocht! verscheen eerst op Motor.NL.

%d bloggers liken dit: