(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Tijdelijk geen verzendkosten bij bestellen losse edities

Tijdelijk geen verzendkosten bij bestellen losse edities

‘Blijf zo veel mogelijk thuis.’ Het is een heldere boodschap die we inmiddels al een paar keer gehoord hebben van Mark Rutte. Dankzij MotorNL wordt het iets eenvoudiger om aan deze oproep te voldoen, want wij berekenen tijdelijk* geen verzendkosten op het versturen van losse edities van MOTO73, Promotor en Classic & Retro Magazine.

Bestellen gaat heel eenvoudig én veilig via onze webshop. Een ander groot voordeel van deze webshop is dat je niet alleen het laatste nummer kunt bestellen, maar ook eerdere nummers van MOTO73, Promotor of het Classic & Retro Magazine. Een ideaal moment om je verzameling compleet te maken of te beginnen met eentje.

Geen zin om elke keer een losse editie te kopen? Neem dan snel een abonnement op MOTO73, Promotor of Classic & Retro en lees de andere twee magazines online GRATIS. Ja, echt! Dat lees je goed. Al onze abonnees hebben online toegang tot al onze premium-artikelen. Denk hierbij aan testen, reportages en interviews uit al onze drie magazines maar ook prachtige en leerzame video’s vallen bijvoorbeeld onder de premium-artikelen. Daarnaast kun je alle drie de tijdschriften lezen als online magazine (mobiel als bladerbare pdf), ongeacht dus het magazine waar je op geabonneerd bent.

Liever alleen een online abonnement? Dat kan natuurlijk ook, want voor slechts 2,99 euro per maand heb je een MotorNL digitaal abonnement waarmee je ook toegang hebt tot alle premium-artikelen en de online magazines. 

* Actie loopt tot en met dinsdag 30 juni 2020

Het bericht Tijdelijk geen verzendkosten bij bestellen losse edities verscheen eerst op Motor.NL.

%d bloggers liken dit: