(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

TT Assen kost motorrijders hun rijbewijs

TT Assen kost motorrijders hun rijbewijs

Je kunt er elk jaar de klok op gelijk zetten. De TT Assen gaat altijd samen met de nodige verkeerscontroles en dat was deze zondag niet anders. Ook de afloop verraste niet: zes motorrijders moesten gisteren hun rijbewijs inleveren, zaterdag overkwam datzelfde al vijf motorrijders. Dat brengt het totaal ingevorderde rijbewijzen op elf.

Het politieteam Verkeer Oost-Nederland klokte zondag zes motorrijders terwijl ze meer dan vijftig kilometer per uur te hard reden. Een van deze motorrijders reed dusdanig hard dat hij waarschijnlijk een cursus over verantwoord rijgedrag moet volgen. Het politieteam reed zondag rond in opvallende en onopvallende politie-auto’s.

Bij deze controles werd de snelheidslimiet ook nog 54 keer overschreden met meer dan dertig kilometer per uur. Ook automobilisten waren de pineut: tien kregen een boete voor niet hands-free bellen. Ook werden er boetes aan automobilisten uitgedeeld voor het negeren van een rood kruis, inhalen over de vluchtstrook en rijden door rood.

Op zaterdag maakte een bestuurder het wel heel bont: de persoon reed met twee lekke banden en ging kort op de vlucht voor de politie. Hij werd aangehouden en bleek flink gedronken te hebben.

Het bericht TT Assen kost motorrijders hun rijbewijs verscheen eerst op Motor.nl.

%d bloggers liken dit: