(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Vette bek op sterrenniveau op Zwarte Cross

Vette bek op sterrenniveau op Zwarte Cross

De Zwarte Cross overleven op 30 frikandellen speciaal en een fust bier? Dat kan anders, aldus de organisatie van ’s Werelds gaafste Motor & Muziekfestijn. Nadat er vorig jaar al op hoog niveau gedineerd kon worden in Sterrenrestaurant Le Carburateur, kun je nu ook op gelijkwaardig niveau een rappe snack uit de muur trekken en op die manier zo min mogelijk van de festiviteiten missen.

De nieuwe sterrenautomatiek ‘Le Clique Claque’ van sterrenchef Rik Jansma serveert drie Michelingerechten voor snackbarprijzen. Tante Rikie mocht als eerste een kijkje nemen in de toekomst van festivalcatering en testte de sterrensnacks: “Efficiëntie en wereldklasse kwamen nog niet eerder zo tezamen en ik besef me wederom: niks is onmogelijk”, aldus de Tante der Tantes. Het menu van Le Clique Claque:

-Kemperlandhoen (kip uit IJzervoorde) met zwarte truffelprei en Pata Negra-ham

-Gepocheerd hoeve-ei met kaviaar, bieslookmayonaise, crème fraîche en aardappel

-Lauwwarme croque monsieur met tomaat, kreeft en basilicum

Uiteraard laten deze briljante menu’s zich uitstekend wegspoelen met de lokale pils, dat spreekt voor zich. Voor wie nog net dit zetje nodig had om toch te gaan: het legendarische festival is inmiddels uitverkocht, maar wie weet kun je via ticketshop, marktplaats of een kennis in de onderwereld nog wat ritselen. De Zwarte Cross vindt plaats van 18 t/m 21 juli, meer info over de Zwarte Cross vind je hier.

Het bericht Vette bek op sterrenniveau op Zwarte Cross verscheen eerst op Motor.nl.

%d bloggers liken dit: