(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Voor jou getest: KTM X-Country

Voor jou getest: KTM X-Country

Elke zaterdag lees je een recensie over producten die we uitproberen bij het rijden van onze talloze testkilometers.

Oké, dat de rugzak oranje van kleur is, heeft meer van doen met het motormerk dat de rugzak aanbiedt dan iets Hollands, maar dat neemt niet weg dat het echt een rugzak voor Nederlanders is. Met name omdat er een zonnepaneel op zit. Briljant! Het paneel is gekoppeld aan een accuutje dat met 5.000 mAh de strijd aankan met de gemiddelde powerbank, maar in de rugzak blijft hij bijladen zolang het zonnetje schijnt. In de USB-poort prikken en gaan dus. Gratis stroom voor je telefoon of tablet; dat willen we allemaal wel, toch?

Plus en min

De rugzak an sich kan ook op heel wat lof rekenen, want net wanneer je denkt dat je alle vakjes hebt gevonden, vind je er nog eentje – helemaal onderin, waar een waterdichte overtrek in verstopt zit. Het voorste vakje onderaan openen verleent je toegang tot de bodem van het hoofdvak zonder alles eruit te hoeven halen, wat bij een erg volgepakte tas goed van pas kan komen. Verder is de rugzak voorzien van een speciaal paneel dat tussen je rug en de tas ‘veert’. Zo rust de tas niet strak tegen je rug en blijf je net dat beetje koeler. Over koel – of cool – gesproken: de kleur moet je liggen. Hij is namelijk wel heel erg oranje, maar daarmee ook wel erg zichtbaar, mede door de reflecterende KTM-letters.

Minpunten kent de rugzak ook, want het vast te klippen gaasje aan de voorkant is leuk bedoeld, maar iets van waarde zou ik er niet tussen durven steken, aangezien het wel heel gemakkelijk losschiet. Ook zitten de borst- en heupbanden niet zo lekker als bij vergelijkbare motorrugtassen. En ja, erg goedkoop is hij ook niet.

Product KTM X-Country rugzak
Prijs € 200,70
Verkrijgbaar Dealers

.swp-form-cont-76388{width:100%;height:auto;background-color:#4f4f4f;padding:34px;margin:0px;margin-bottom:10px;}.swp-form-cont-76388 label {min-width:200px;color:#ffffff;}.swp-form-cont-76388 input[type=”text”] {color:#000000;background-color:#ffffff;padding:5px;margin:0px;width:250px;}.swp-form-cont-76388 .field-submit {width:200px;color:#ffffff;background-color:#ff6600;background-image:none;margin:0px;padding:10px;margin-top: 5px;}

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Het bericht Voor jou getest: KTM X-Country verscheen eerst op MotorNL.

%d bloggers liken dit: