(0515) 56 98 21 info@vanderwalmotoren.nl

Zwarte Cross Lied in première

Zwarte Cross Lied in première

Niemand minder dan Eboman heeft het Zwarte Cross Lied ‘As you read’ in elkaar gedraaid. De bekroonde DJ deed dat tijdens het afgelopen festival. Hij verzamelde tijdens de vier festivaldagen een enorme hoeveelheid audio- en videomateriaal. De Zwarte Cross organisatie riep de bezoekers voor en tijdens het festival op om Eboman in de smiezen te houden: ‘Zorg dat je in beeld komt als je hem ziet en maak jezelf onsterfelijk!’ Dat is gelukt, het eindresultaat is deze uiterst melige video.

Tante Rikie
Zelfs festivaldirectrice Tante Rikie is onder de indruk: ‘Het is bonte verzameling van bezoekers, artiesten, atleten en deelnemers geworden. Hetet laat zien wat voor een uitbundig en kleurrijk festival de Zwarte Cross is. Alle beelden en geluiden zijn opgenomen op de Zwarte Cross en iedere keer als ik kijk of luister vallen mij nieuwe dingen op. Ik ben enorm onder de indruk!’

Zelf deelnemen
Als je volgend jaar wilt deelnemen aan de Zwarte Cross moet je je tijd niet verspillen aan deze video. Wees scherp want de inschrijving begint op 2 november.

.swp-form-cont-76388{width:100%;height:auto;background-color:#4f4f4f;padding:34px;margin:0px;margin-bottom:10px;}.swp-form-cont-76388 label {min-width:200px;color:#ffffff;}.swp-form-cont-76388 input[type=”text”] {color:#000000;background-color:#ffffff;padding:5px;margin:0px;width:250px;}.swp-form-cont-76388 .field-submit {width:200px;color:#ffffff;background-color:#ff6600;background-image:none;margin:0px;padding:10px;margin-top: 5px;}

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Het bericht Zwarte Cross Lied in première verscheen eerst op MotorNL.

%d bloggers liken dit: